BUSINESS SEATS

Business Seats

Excelsior Rotterdam heeft met het Van Donge & De Roo Stadion het kleinste stadion van de Eredivisie. Dit gemoedelijke en laagdrempelige stadion biedt u als Business Seat-houder veel voordelen. Zo zit u bovenop het veld, parkeert u uw auto voor de deur of in de buurt en kunt u zelfs na afloop van de wedstrijd met uw relatie (of kinderen) een kijkje nemen op het veld. U geniet niet alleen van voetbal op het hoogste niveau van Nederland, maar u ziet ook het opgebouwde netwerk weer terug in de Nsecure Lounge en u krijgt de mogelijkheid om klanten of personeel eens goed in de watten te leggen!

“Bij Excelsior kan ik altijd weer het nuttige met het aangename verenigen!” – Rober Willemsen (horecaondernemer en voorzitter vereniging Koninklijke Horeca Nederland)

Director Seats

- Seats op het Ereterras met het beste zicht;

- Toegang tot de Jaap Bontenbal bestuurskamer;

- Gereserveerde parkeerplaats met persoonlijk bord op P1.


Luxe Business Seats

- Luxe rode lederen seats met extra beenruimte;

- Stoel tegen het midden van de hoofdtribune;

- Toegang tot de parkeerplaats voor het stadion (P2);

- Meest gekozen sponsorpakket.

1902 Seats

- Het ondersteunen van de Excelsior Rotterdam Jeugdopleiding;

- Zwarte lederen seats met extra beenruimte;

- Parkeergelegenheid op 4 minuten loopafstand van het stadion (P4);

- Mogelijkheid om reclamebord te plaatsen op jeugdcomplex (3 meter).

Business Seats

- Zwarte lederen seats op de hoofdtribune;

- Parkeergelegenheid op vier minuten loopafstand van het stadion (P4);

- Voordeligste sponsorpakket.


Nsecure Lounge

Alle Business Seat-houders hebben toegang tot één en dezelfde lounge: de Nsecure Lounge, waar u voor, tijdens en twee uur na de wedstrijd wordt verrast door het inbegrepen All-In arrangement. Hierdoor worden uw relaties en u volledig verzorgd met hapjes en drankjes. Naast de exclusieve hapjes en drankjes kunt u genieten van muzikaal entertainment, hoogwaardige sprekers of pop up restaurants met uitstekende service. Ook is het mogelijk om de spelers en staf van Excelsior Rotterdam na afloop van de wedstrijd een handje te schudden. Uiteraard vindt u als Business Seat-houder uw bedrijfsnaam op de digitale sponsorwanden, op de website en in het Business Magazine. Tevens heeft u het recht om lid te worden van de Excelsior Business Club.