BUSINESS SEATS

Business Seats

Excelsior Rotterdam heeft met het Van Donge & De Roo Stadion één van de meest gemoedelijke en laagdrempelige stadions van Nederland. Dit geeft je als Business Seat- houder veel voordelen. Zo zit je bovenop het veld, parkeer je jouw auto voor de deur of in de buurt en kan je zelfs na afloop van de wedstrijd met jouw relatie (of kinderen) een kijkje nemen op het veld. Je geniet niet alleen van voetbal op hoog niveau, maar je ziet ook het opgebouwde netwerk weer terug in de Nsecure Lounge en staat na afloop in direct contact met de spelers van zowel Excelsior Rotterdam als de tegenstander. Kortom, je krijgt de mogelijkheid om jouw klanten of personeel eens goed in de watten te leggen!

“Bij Excelsior kan ik altijd weer het nuttige met het aangename verenigen!” – Rober Willemsen (horecaondernemer en voorzitter vereniging Koninklijke Horeca Nederland)

Director Seats

- Seats op het Ereterras met het beste zicht;

- Toegang tot de Jaap Bontenbal bestuurskamer;

- Gereserveerde parkeerplaats op P1.


Luxe Business Seats

- Luxe rode lederen seats met extra beenruimte;

- Stoel tegen het midden van de hoofdtribune;

- Toegang tot parkeerplaats voor het stadion (P2);

- Meest gekozen sponsorpakket.

1902 Seats

- Het ondersteunen van de Jeugdopleiding;

- Zwarte lederen seats met extra beenruimte;

- Parkeergelegenheid op 4 minuten loopafstand van het stadion (P4);

- Mogelijkheid om reclamebord te plaatsen op jeugdcomplex (3 meter).

Business Seats

- Zwarte lederen seats op de hoofdtribune;

- Parkeergelegenheid op vier minuten loopafstand van het stadion (P4);

- Voordeligste sponsorpakket.


Nsecure Lounge

Alle Business Seat-houders hebben toegang tot één en dezelfde lounge: de Nsecure Lounge, waar je voor, tijdens en twee uur na de wedstrijd wordt verrast door het inbegrepen All-In arrangement. Hierdoor worden jouw relaties en jijzelf volledig verzorgd met hapjes en drankjes. Naast de exclusieve hapjes en drankjes kan je genieten van muzikaal entertainment, hoogwaardige sprekers of pop up restaurants met uitstekende service. Ook is het mogelijk om de spelers en staf van Excelsior Rotterdam na afloop van de wedstrijd een handje te schudden. Uiteraard vind je als Business Seat-houder jouw bedrijfsnaam op de digitale sponsorwanden, op de website en in het Business Magazine. Tevens heb je het recht om lid te worden van de Excelsior Business Club.