EXPOSURE

EXPOSURE EXCELSIOR ROTTERDAM

In het algemeen

Excelsior Rotterdam heeft een mooi exposure platform te bieden aan zowel Business 2 Business als Business 2 Consumer bedrijven. Dit komt mede doordat Excelsior sinds 2014 actief is in de Eredivisie, het hoogste niveau van het Nederlands voetbal. De Eredivisie heeft een enorm bereik in de media. Daarnaast bereikt u met uitingen in het stadion niet alleen de media, maar ook de 4.500 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadoion..

On TV Exposure

Door middel van verschillende uitingen in het Van Donge & De Roo Stadion of het tenue is het mogelijk om de media te bereiken. Om uw naamsbekendheid te vergroten, is On TV Exposure dus enorm interessant. Zo werd Excelsior in seizoen 2016-2017 ruim 89 uur uitgezonden op televisie. Dit is negen en een half uur meer dan het seizoen daarvoor. Ook het aantal live kijkcijfers is gestegen met 0,551 miljoen kijkers, mede door de algemene groei bij Fox Sports waardoor het aantal abonnees en kijkers is gestegen. Aan het eind van seizoen 2016-2017 bleek de totale zichtbaarheid van de sponsoren van Excelsior ruim 81 uur te zijn.


Elke thuiswedstrijd wordt live uitgezonden op Fox Sports en op vrijdag- en zaterdagavond of zondagmiddag wordt de samenvatting uitgezonden bij NOS Studio Sport. Ook worden de wedstrijden besproken bij Studio Voetbal, de Tafel van kees en Voetbal Inside. Daarnaast wordt Excelsior Rotterdam dagelijks gevolgd door lokale media zoals RUR, RTV Rijnmond en het AD.

LED Boarding

Met LED Boarding heeft u over de halve ring (212 meter) reclame. Overigens kunt u, indien gewenst, het ontwerp per wedstrijd naar wens aanpassen. De LED Boarding van Excelsior is ongeveer 10 uur per seizoen zichtbaar op televisie. De uitingen zijn flexibel in te richten, uitstekend zichtbaar en zorgen voor een verhoogde attentiewaarde ten opzichte van statische en roterende boarding.

*Exclusief eenmalige aanmaakkosten van €350,-

Vaste Boarding

In het Van Donge & De Roo Stadion zijn diverse interessante statische reclameboardingposities beschikbaar. Deze boarding is 365 dagen per jaar zichtbaar voor publiek en bezoekers in het stadion. Op wedstrijddagen is deze boarding vooral interessant door de vaste posities waardoor deze altijd in beeld zijn zodra de camera’s hierop gericht zijn.

Off TV Exposure

Met Off TV exposure vergroot u uw naamsbekendheid bij alle zakelijke relaties én supporters die aanwezig zijn in het stadion.