EXPOSURE

EXPOSURE EXCELSIOR ROTTERDAM

In het algemeen

Doordat Excelsior Rotterdam de afgelopen 5 jaar onafgebroken in de Eredivisie heeft gespeeld, is het bereik van de club extreem gegroeid en hebben we een groot exposure platform te bieden aan zowel B2B als B2C bedrijven. Door middel van verschillende uitingen in het Van Donge & De Roo Stadion en het tenue zijn wij in staat jouw bedrijf de exposure te bezorgen die jou verder zal helpen in het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Middels jouw uitingen in het stadion bereik je niet alleen de 4.500 toeschouwers maar ook bijna een miljoen unieke kijkers per speelronde via de media.

LED Boarding

Jouw bedrijf op laten vallen bij zowel stadionbezoekers als tv-kijkers? Via LED boarding ben je verzekerd van exposure van hoge kwaliteit. Met LED Boarding beschik je over ruim 200 meter reclame waar je middels video, tekst of animatie jouw boodschap kwijt kan aan het publiek. De uitingen zijn flexibel in te richten, uitstekend zichtbaar en zorgen voor een verhoogde attentiewaarde ten opzichte van statische en roterende boarding. Overigens kan je, indien gewenst, het ontwerp per wedstrijd aanpassen. Jouw LED boodschap kan zowel per hele als halve ring. Daarnaast kan je kiezen uit 1, 2 of meerdere minuten afspeeltijd.

*Exclusief eenmalige aanmaakkosten van €350,-

Vaste Boarding

In het Van Donge & De Roo Stadion zijn diverse interessante statische reclameboardingposities beschikbaar. Deze boarding is 365 dagen per jaar zichtbaar voor publiek en bezoekers in het stadion. Op wedstrijddagen is deze boarding vooral interessant door de vaste posities waardoor deze altijd in beeld zijn zodra de camera’s hierop gericht zijn.

Off TV Exposure

Met Off TV exposure vergroot je jouw naamsbekendheid bij alle zakelijke relaties én supporters die aanwezig zijn in het stadion.