EXTRA
SPONSORMOGELIJKHEDEN

Van Donge & De Roo Stadion

Buiten de wedstrijddagen is het mogelijk om een unieke ervaring voor uw klanten, personeel of familie te beleven. Dit is mogelijk door verschillende ruimten of het veld af te huren.


Neem contact op met Karina Bugter indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van het Van Donge & De Roo Stadion als evenementenlocatie (karina.bugter@sbvexcelsior.nl of

06-57371539).

Jeugdopleiding

De sponsors van de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam dragen direct bij aan de kwaliteit van de opleiding waar de nieuwe Luigi Bruins wordt klaargestoomd voor een carrière in het betaald voetbal. Naast het maatschappelijke aspect zijn de belangrijkste kenmerken van onze jeugdopleiding talentontwikkeling en presteren met plezier.


Meer informatie? Bekijk onze brochure of neem contact op met Ryan van Dijk voor een kop koffie (ryan.vandijk@sbvexcelsior.nl of 06-23936556).

Dames voetbal

Wist u dat de vrouwen van Excelsior Barendrecht sinds seizoen 2017-2018 ook op het hoogste niveau van Nederland voetballen? De ontwikkeling van deze Eredivisievrouwen kunt u steunen.


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Noëlle van Loon (noelle.vanloon@sbvexcelsior.nl of 06-14400081)

Excelsior4All

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van Excelsior Rotterdam. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbeteringen van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.


Niels Redert staat u graag te woord (info@excelsior4all.nl of

06-26945601).