EXPOSURE

Door gebruik te maken van de exposure mogelijkheden van Excelsior Rotterdam bereik je met jouw boodschap duizenden mensen per week. Het media-bereik van Excelsior Rotterdam is de afgelopen jaren extreem gegroeid. Hierdoor hebben we een groot exposure platform te bieden aan zowel B2B als B2C bedrijven. Door middel van verschillende uitingen in het Van Donge & De Roo Stadion, onze tenues en social media kanalen zijn wij in staat jouw bedrijf die exposure te bieden waar jij naar op zoek bent en je naamsbekendheid in de regio te vergroten. Jouw bedrijf op laten vallen bij zowel stadionbezoekers als tv-kijkers? Op gebied van exposure bieden wij de volgende mogelijkheden:

LED BOARDING

Via ons innovatieve LED-boardingsysteem ben je verzekerd van exposure van hoge kwaliteit. Met LED-boarding beschik je over ruim 200 meter reclame waar je middels video, tekst of animatie jouw boodschap kwijt kan aan het publiek. Jouw LED-boodschap kan zowel per hele als halve ring. Daarnaast kan je kiezen uit 1 of meerdere minuten afspeeltijd.

VASTE BOARDING

Via onze statische reclame boarding ben je niet alleen op wedstrijd- maar ook niet-wedstrijddagen zichtbaar voor publiek en bezoekers in het Van Donge & De Roo Stadion. Ben je op zoek naar een vaste positie waardoor je altijd in beeld bent zodra de camera’s hierop gericht zijn? Dan zijn de statische reclame-uitingen in ons stadion iets voor jou!

OFF-TV

Ben jij met name geïnteresseerd in het bereiken van het publiek in het Van Donge & De Roo Stadion dan is Off-TV exposure iets voor jou. Vergroot jouw naamsbekendheid bij alle zakelijke relaties én supporters in het stadion via onze videowall of door als naamgever op te treden van specifieke spelmomenten. Denk hierbij aan doelpunten, gele- en rode kaarten, wissels of de klok.